Neem contact met ons op
Maak een afspraak!

Our Team

Chiropractor, Founder

Dr. Matthew Schaer

Dr. Matthew Schaer is geboren en getogen in het zonnige Zuid Californie. Hij is cum laude afgestudeerd in Sociologie bij University van Californie in Los Angeles (UCLA). Matthew vondt zijn eigen genezing van extreme migraines en hevige pijn bij chiropractie.

Hij was zo versteld en onder de indruk van zijn eigen ervaring dat hij zijn roeping had gevonden; hij studeerde af als Doctor of Chiropractic aan de Cleveland School of Chiropractic in de VS. Het afgelopen decenia heeft Matthew met veel plezier zijn clienten en gemeenschap geholpen naar een gelukkiger en gezonder leven door middel van life coaching en chiropractie.

Matthew volgt een duidelijke filosofie, zowel in zijn privé leven als tijdens het werken: “Eet beter, denk beter, beweeg beter en je zult je beter voelen”. Na zijn vak te hebben beoefend in Zuid Californie verhuisde hij naar eerst naar Duitsland om zich daarna in Nederland in 2010 te vestigen. Matthew leidt op dit moment drie succesvolle bedrijven, allen gericht op de gezondheid.

Matthew heeft een dubbele doctor’s titel in Chiropractie en Botanische Medicijn en gebruikt al zijn kennis en vaardigheden om zoveel mogelijk symptomen en kwalen te bestrijden bij clienten in (en rondom) zijn omgeving. Door middel van geavanceerde manipulaties van het ruggenwervel verbeterd hij voor velen hun levenskwaliteit

Lees Meer

Chiropractor

Dr. Rudy

Dr. Rudy is geboren en getogen in Noord-Italie en hij wist absoluut niets van chiropractie tot zijn 16e. Op zijn 16e heeft hij tijdens het voetballen een ernstige blessure aan zijn rug opgelopen. Dr. Rudy had constant pijn en probeerde van alles om maar van de pijn af te komen. Hij heeft o.a. hele sterke pijnstillers geslikt en ellenlange sessies bij zijn fysiotherapeut ondergaan maar niks zorgde ervoor dat zijn constante pijn verdween.

Op advies van een vriend heeft hij toen een keer chiropractie geprobeerd en dit zorgde vanaf dag een al voor een ongelooflijke verbetering, niet alleen aan zijn rug maar zijn hele lichaam voelde beter.

Dr. Rudy was zodanig onder de indruk van de resultaten van chiropractie en de bijbehorende filosofie dat hij Chiropractic Healthcare is gaan studeren in Barcelona. Met al zijn enthousiasme is hij met een dubbele graad afgestudeerd.
Naast zijn passie voor chiropractie heeft Dr. Rudy nog een andere passie, nl. (beach) volleyball dus wanneer het ook maar een beetje lekker weer is, kunt u hem op het strand terugvinden. Ook heeft Dr. Rudy een talenknobbel maar omdat hij nog niet zo heel lang in Nederland is, is zijn kennis van het Nederlands nog minimaal. Natuurlijk zal dit met zijn talent om een taal eigen te maken binnen de kortste keren veranderen waardoor hij u ineens in het Nederlands zal aanspreken i.p.v. in het Italiaans, Catalaans, Portugees, Frans, Spaans of Engels.

Het motto van Dr. Rudy is: Mens sana in corpore sano (een gezonde geest in een gezond lichaam) en hij voelt dat chiropractie hier de oplossing voor is. Hij hoopt dit motto snel met u te kunnen delen.

Lees Meer

Chiropractor

Dr. Albert

Albert Ducai is geboren en getogen in Finland. Toen hij nog maar net zijn militaire dienstplicht had vervuld in het oneindige sneeuwlandlandschap van Finland, ontmoette Albert een chiropractor en al direct na de eerste behandeling voelde hij zo’n verschil in zijn lichaam dat hij zwaar onder de indruk was.

Wat Albert zich namelijk niet had gerealiseerd was dat door alle zware oefeningen die hij tijdens zijn militaire dienstplicht heeft moeten doen, de bewegingsvrijheid van zijn wervelkolom beperkt raakte en ook het functioneren van zijn zenuwstelsel was door al het harde werk verminderd. Hij merkte dat door Chiropractie zijn energieniveau omhoog ging, zijn stemming verbeterde en zijn bewegingen weer soepeler werden. Kortom, dit was voor Albert genoeg aanleiding om Chiropractie te gaan studeren.

Na het behalen van zijn graad aan de Universiteit voor Chiropractie in Barcelona is Albert terug in zijn vaderland aan de slag gaan als een uitermate goed gekwalificeerde chiropractor die ook nog eens over een flinke lijst aan talenkennis beschikt. Hij spreekt namelijk, behalve Fins, vloeiend Spaans, Engels, Zweeds en Noors. Verder spreekt Albert ook nog Albanees en ziet hij ernaar uit om Nederlands aan zijn repertoire te kunnen toevoegen.

Albert is verknocht aan de kunst en de filosofie van Chiropractie en wil dat met de hele wereld delen. Hij werkt heel hard om iedereen te helpen om op zijn/haar best te kunnen functioneren en wil ook u graag hierbij helpen.

Lees Meer